Voor al uw wandafwerking staat er een professionele en ervaren stukadoor van Stucadoorsbedrijf Stegwee voor u klaar. Wij hebben een jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende vormen van stucwerk en hebben ons door de jaren heen ruim gespecialiseerd in wandafwerking. Uiteraard bent u bij ons ook welkom voor plafondafwerking. Wij garanderen u altijd de hoogste kwaliteit van de wandafwerking en gaan volledig op basis van uw wensen en eisen te werk. Wilt u  gladgestucte wanden, of wilt u één van de vele sierpleisters? U geniet altijd van een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Uw specialist op het gebied van wandafwerking

Wij hebben alle nodige expertise in huis om uw wandafwerking op vakkundige wijze te verzorgen. U kunt altijd een zeer complete en vriendelijke service verwachten wanneer onze stukadoor ter plaatse komt om uw wandafwerking te verzorgen. Uiteraard brengen de werkzaamheden altijd wat rumoer en rommel met zich mee. Wij beperken dit altijd tot het minimum, door schoon, snel, netjes en vakkundig te werken bij de wandafwerking. Uiteraard wordt alles schoon opgeleverd.

Profiteer van optimaal voordeel

Als professioneel stucadoorsbedrijf bieden wij onze klanten graag zoveel mogelijk voordeel. Wij bieden u onze dienstverlening op het gebied van wandafwerking aan tegen voordelige tarieven. Daarnaast profiteert u van het lage BTW-tarief van 6% wanneer de woning ouder is dan twee jaar. Wij zijn pas tevreden over de wandafwerking als u dat bent. Dit betekent dat u altijd het beste krijgt. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.