Stucwerk is de passie van Stucadoorsbedrijf Stegwee. Wij zetten ons voortdurend in om voor onze klanten optimale resultaten te bereiken met het stucwerk. Wanneer u interesse heeft in ons stucwerk, dan kunt u van ons een zeer complete service verwachten, waarmee het beste resultaat voor u wordt bereikt. Dit betekent dat wij alle mogelijkheden vrijblijvend met u bespreken, dat wij luisteren naar uw behoeften en wensen en dat wij deze vervolgens vertalen naar een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Diverse vormen van stucwerk

Stucwerk wordt ook wel sierpleisterwerk, stuc of stucco genoemd en kan op verschillende manieren worden toegepast. Wanneer u kiest voor een stukadoor van onze onderneming, dan kiest u voor een professional die u in de meest brede zin van dienst kan zijn. U heeft de optie om gebruik te laten maken van diverse sjablonen om het decoratieve geheel volledig naar wens te laten maken door onze stukadoor. De meest bekende vormen van stucwerk zijn rozetten, pilasters en sierlijsten. Met deze vormen van stucwerk kunnen de meest onaantrekkelijke wanden weer mooi worden gemaakt. Hierbij is het niet relevant of de muren van hout, leem, beton of bijvoorbeeld baksteen zijn gemaakt.

Kies voor kwalitatief hoogwaardig stucwerk

Wij staan graag voor u klaar met stucwerk dat aan al uw wensen voldoet. Door heel Nederland kunnen wij u een zeer uitgebreide dienstverlening bieden. Tevens kunnen wij stucwerk in grotere projecten in België verzorgen. U profiteert bij ons altijd van de meest aantrekkelijke prijzen. Wij werken altijd tegen een voor u zo voordelig mogelijk tarief. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.