Spachtelputz is een sierpleister dat zeer populair is door de hoogwaardige kwaliteit en de optimale duurzaamheid. Stucadoorsbedrijf Stegwee heeft een jarenlange ervaring met het aanbrengen van spachtelputz op professionele wijze. Wij vinden het belangrijk dat u als klant optimaal tevreden bent over onze dienstverlening en dit merkt u aan alles. Zo brengt de stukadoor het spachtelputz vakkundig aan om een eindresultaat naar wens te verzorgen, maar uiteraard zorgt de stukadoor ook voor een schone oplevering en een vriendelijke service. Er wordt altijd respectvol met het pand en uw eigendommen omgegaan tijdens het spachtelputzen.

Spachtelputz voor binnen en buiten

Spachtelputz is een sierpleister dat voor tachtig procent bestaat uit kleine korreltjes marmer. De overige twintig procent bestaat uit bindmiddelen. Deze combinatie zorgt voor een duurzame en kwalitatief hoogwaardige sierpleister die goed tegen een stootje kan. Spachtelputz is hierdoor niet alleen zeer geschikt voor gebruik op de binnenwanden, maar ook zeker voor toepassing op de buitenmuren. Spachtelputz is pleisterkalk dat goed aan uw persoonlijke voorkeuren kan worden aangepast. Zo kunt u zelf de grootte van de korrel kiezen en heeft u een ruime keuze op het gebied van kleuren.

Interesse in spachtelputz?

Wanneer u interesse heeft in spachtelputz, dan staat de stukadoor van Stucadoorsbedrijf Stegwee graag voor u klaar. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft, of meer informatie en advies wenst. Tevens stellen wij graag een vrijblijvende offerte op als u interesse heeft in spachtelputz. U bent van harte welkom.