Wanneer we spreken van sierpleister, dan kunnen we het hebben over spachtelputz, barokpleister of structuurpleister. Wij hebben alle ervaring en vaardigheid in huis om u de gewenste diensten aan te bieden op dit vlak. U bent bij ons van harte welkom wanneer u interesse heeft in spachtelputz, barokpleister of structuurpleister.

  • Spachtelputz
    Een populaire sierpleister is spachtelputz, ook wel spachtelpleister genoemd. Deze sierpleister heeft een zeer regelmatige korrelige structuur. Spachtelputz bestaat voor 80% uit witte, gebroken marmerkorrels  en voor 20% uit bindmiddel.  Spachtelputz is in meerdere korreldiktes te verkrijgen,  middels voorbeelden kunnen wij u op de juiste wijze hierover adviseren. Spachtelputz is in iedere kleur mogelijk, zodat u dit geheel naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Wij stellen u desgewenst kleurenkaarten ter beschikking, zodat u op uw gemak kunt uitzoeken, welke kleur voor u het meest geschikt is. Doordat deze sierpleister  kras- en stootvast  is, wordt het zeer aangeraden voor gezinnen met kleine kinderen, omdat een ‘spelend ongelukje’ tegen een wand, vaak in een klein hoekje zit en met Spachtelputz hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen. Spachtelputz is uitermate duurzaam, omdat het zeer geschikt is om te sauzen. Tevens is deze sierpleister dampdoorlatend.
  •  Barokpleister
    Barokpleister is een sierpleister met een hoog decoratieve uitstraling. Deze sierpleister heeft een licht korrelige structuur en kan door de uitstekende eigenschappen in de meest uiteenlopende ruimten worden toegepast. Barokpleister is dampdoorlatend en kras- en stootvast. Barokpleister is een combinatie van Spachtelputz  en Structuurpleister. Het uiterlijk van deze sierpleister is dan ook een combinatie van de genoemde twee.
  • Structuurpleister
    Als u een gezellige en rustige sfeer wilt creeren, dan is structuurpleister, ook wel Granol genoemd, wellicht de sierpleister die het best bij u past. Deze decoratieve sierpleister met groeven is regelmatig en rustig van structuur en vereist zeer weinig onderhoud. Daarnaast is deze onderhoudsvriendelijke sierpleister kras- en stootvast en dampdoorlatend.