Uiteraard bent u ook voor al uw schilderwerk van harte welkom bij Stucadoorsbedrijf Stegwee. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van diverse soorten schilderwerk binnen en buiten. Als u interesse heeft in onze dienstverlening op het gebied van schilderwerk, dan kunnen wij u uiteraard meer vertellen over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

  •  Buitenschilderwerk Wij kunnen het buitenschilderwerk voor u verzorgen en onderhouden. Door te zorgen voor goed schilderwerk buiten en onderhoud op regelmatige basis, verlengt u de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk. Een goede zorg voor het buitenschilderwerk draagt bij aan het woonplezier en goed onderhouden buitenschilderwerk verhoogt uiteraard ook de waarde van het pand.
  • Binnenschilderwerk Wij nemen uw binnenschilderwerk uiteraard graag voor onze rekening. Hierin bieden wij u talloze mogelijkheden, op het gebied van techniek, toepassing en natuurlijk ook als het gaat om kleur en kleurcombinaties. Met professioneel binnenschilderwerk zorgen wij voortdurend voor een eindresultaat naar wens en een sfeer waar u echt van kan genieten.
  • Latex spuiten Latex spuiten vereist een heel andere werkwijze dan het traditioneel aanbrengen van latex. Dit betekent uiteraard ook dat het eindresultaat anders is. De dikte van de Latex wanneer het wordt gespoten is dunner, dan wanneer het met de hand wordt aangebracht. U heeft een gladder resultaat, maar latex spuiten kan alleen worden uitgevoerd indien de ondergrond spuitklaar is. Muren die zijn voorzien van een sierpleister, zijn ook geschikt om te latex spuiten. U moet er alleen altijd rekening mee houden , dat de ruimte helemaal leeg moet zijn, ivm verneveling!  Uiteraard is het latex spuiten op zowel plafonds als op muren goed mogelijk.
  • Sauswerk  Glad pleisterwerk is een zeer gewilde wand- en plafond afwerking. Deze afwerking dient echter altijd te worden gesausd.   Voordat men kan sausen, moet altijd alles licht worden opgeschuurd met een schuurblokje, dit om oneffenheden te verwijden.  Uiteraard kan Stucadoorsbedrijf Stegwee op vakkundige en professionele wijze uw sauswerk voor u verrichtten met gebruik van hoogwaardige latex. Sierpleisters zijn ook uitermate geschikt om gesausd te worden. Wij adviseren u graag hierover.