Een plafond stucen in een woning ouder dan twee jaar is voor u zeer voordelig. De stukadoor van Stucadoorsbedrijf Stegwee komt deze klus graag voor u uitvoeren tegen het lage BTW-tarief van 6%. Daarnaast is het al zeer voordelig om het plafond te laten stucen door onze stukadoor.  Kortom, bij ons bent u altijd voordelig uit. Dit betekent echter niet dat u inlevert op de kwaliteit. Als wij uw plafond stucen, dan bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardig resultaat naar wens.

Uw plafond stucen met een mooi eindresultaat!

Stucwerk is ideaal wanneer u wilt genieten van een mooie uitstraling, een hoge kwaliteit en een optimale onderhoudsvriendelijkheid. Onze stukadoor kan uw plafond stucen zoals u dat wilt. Wilt u een mooi glad gestuct plafond, met mooie sierlijsten, of gaat uw voorkeur uit naar een geschuurd plafond?  Wij passen het stucwerk volledig aan uw eisen aan, zodat u kunt genieten van een sfeer die perfect bij u past. Als wij uw plafond stucen, dan gaan wij uit van het eindresultaat dat u verwacht. Zo kunnen wij u altijd de zekerheid bieden dat u na afloop van het project meer dan tevreden zult zijn. Uiteraard kan onze stukadoor uw plafond stucen in de woonkamer, maar ook in alle andere ruimten in huis of in uw bedrijfspand.

Wij komen graag uw plafond stucen

Wilt u het plafond laten stucen zodat u geniet van een mooi decoratief eindresultaat, of wilt u juist genieten van een strak en modern plafond? Wij realiseren het graag voor u, tegen een lage prijs. Wij kunnen uw plafond stucen op locaties door heel Nederland. Uiteraard voorzien wij u altijd vooraf vrijblijvend van een passend voorstel voor het project.