Stucadoorsbedrijf Stegwee staat al meer dan 25 jaar klaar met een passende dienstverlening. Op ieder vraagstuk vinden wij het juiste antwoord. Wij streven dan ook dagelijks naar perfectie en zijn pas tevreden wanneer u dit bent.
Wij luisteren naar uw wensen, uw eisen en uw verwachtingen, waarna wij deze drie punten aan elkaar verbinden en vertalen naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat naar wens

De diensten van Stucadoorsbedrijf Stegwee

Stucadoorsbedrijf Stegwee is gespecialiseerd in verschillende afbouw werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor :

Het stucadoren zit ons in het bloed en dit merkt u aan alles. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening flink uit kunnen breiden. Of het nu gaat om stukadoren, om pleisteren of bijvoorbeeld om restauratie- en onderhoudswerkzaamheden, wij bieden u altijd de beste oplossing tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard profiteert u van het lage BTW-tarief van 6% wanneer uw woning ouder is dan twee jaar!

Wij hebben Stucadoorsbedrijf Stegwee van de grond af opgebouwd tot een succes door voortdurend te streven naar een 100% klanttevredenheid. Aandacht voor de klant is de sleutel tot succes en dit succes delen wij graag met u door u vakmanschap te bieden tegen een voordelig tarief.

Onze missie, Stucadoorsbedrijf Stegwee staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Waar anderen focussen op hoge kosten doen wij dat op u, de klant! Doordat wij een klein bedrijf zijn, zijn wij afhankelijk van uw goede beoordeling over ons en zullen wij ons 110% inzetten op iedere klus.