Een muur stucen kan de oplossing zijn om een minder aantrekkelijke wand weer aantrekkelijk te maken. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen de muur te stucen om deze een compleet andere uitstraling te geven, om een mooie en harmonieuze sfeer te creëren. Wilt u de muur laten stucen door een professional met een zeer ruime ervaring? Dan staat de stukadoor van Stucadoorsbedrijf Stegwee uiteraard graag voor u klaar. U kunt niet anders dan kwaliteit, vriendelijkheid en voordeel van onze onderneming verwachten.

Goed en voordelig uw muur stucen

Wij kunnen uw muur stucen zoals u het wilt. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dit bent en dit levert het voordeel op dat ieder eindresultaat altijd volledig naar wens is. Wanneer uw woning ouder is dan twee jaar, dan kunnen wij de muur stucen tegen het voordelige 6% BTW-tarief, waardoor u extra voordeel geniet op de toch al vriendelijke prijzen die wij hanteren. Daarnaast is stucadoren al mogelijk voor een heel voordelig tarief. Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over wanneer u de muur wilt laten stucen door een stukadoor van onze onderneming.

Wij komen graag uw muur stucen

Als ervaren onderneming zijn wij zowel bedrijven als particulieren graag van dienst met een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen een muur stucen volgens de meest uiteenlopende ideeën en voorwaarden. Wilt u de muur laten stucen door onze stukadoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om het project vrijblijvend te bespreken en u een voorstel te doen. U kunt uw muur al laten stucen vanaf €10,- per vierkante meter!