Een muur stucen naar wens van de klant; dat is waar wij voor staan. Stucadoorsbedrijf Stegwee heeft alle nodige kwaliteiten, ervaring en kennis in huis om u altijd volledig naar wens van dienst te kunnen zijn als het gaat om stucwerk. Wij kunnen uw muur stucen zoals u het wilt, zodat het resultaat perfect past bij uw verwachtingen en de sfeer die u wilt bereiken. Om dit te realiseren beginnen wij pas met de muur stucen nadat wij alles goed met u besproken hebben. Wij werken dan ook altijd in goede samenwerking met u.

 

Voordelig uw muur laten stucen door een professional

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en dit merkt u aan alles. Als wij uw muur stucen, dan doen wij dit snel, vakkundig en professioneel. U mag dan ook niet anders dan kwaliteit en duurzaamheid verwachten. Toch kunnen wij uw muur stucen tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft bij ons diverse mogelijkheden om uw muur te laten stucen, wij kunnen u vrijblijvend informeren. U kunt bij ons altijd voordelig de muur laten stucen zoals u het wilt.

De muur laten stucen is nog voordeliger

Onze tarieven liggen gunstig. Als u de muur laat stucen door onze stucadoor, dan bent u zeker van een aangename prijs. Echter, er is nog meer voordeel te behalen. Wij kunnen de muur stucen tegen een BTW-tarief van slechts 6% wanneer de woning ouder is dan twee jaar. Zo profiteert u altijd van optimaal voordeel.