Wanneer u interesse heeft in de dienstverlening van Stucadoors- en schildersbedrijf Stegwee, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via de website, telefonisch of per mail. Wij maken dan graag op korte termijn een afspraak om vrijblijvend bij u langs te komen om uw wensen te bespreken en metingen te verrichten en u een voorstel te doen. Indien wij u niet direct een voorstel kunnen doen, dan zorgen wij ervoor dat u het voorstel binnen 48 uur van ons ontvangt.

 

Wanneer wij bij u langskomen voor een meting van het project brengen wij tevens voldoende voorbeelden mee. Dit zijn voorbeelden van sierpleisters, pleisters en kleuren. Deze stellen wij dan beschikbaar voor u, zodat u rustig een keuze kunt maken over wat u op de muren of plafonds wilt. Wanneer wij dit aan u geven kunnen wij ook direct uw eventuele vragen toelichten.

 

Na ontvangst van uw akkoord zetten wij de opdracht door en gaan wij deze voor u inplannen. Wij bespreken met u de startdatum van de werkzaamheden, mits deze nog niet is besproken en geven u ook een heldere indicatie van de afrondingsdatum. U weet zo altijd precies waar u aan toe bent, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De werkzaamheden brengen immers toch altijd wel wat rumoer met zich mee. Echter, door met respect met uw eigendommen om te gaan en snel en vakkundig te werk te gaan zullen wij de overlast zo veel mogelijk beperken.

 

Na afloop van de werkzaamheden, op de laatste dag van het project, lopen wij graag al het werk nog eens met u na. Zo bent u zeker dat wij niets hebben gemist en zijn wij zeker dat wij het stukadoren volledig naar wens afronden. Uiteraard verzorgen wij het hele project van begin tot einde, van afplakken en voorstrijken tot een geslaagd eindresultaat en een schone oplevering.

 

Indien u verder informatie wenst, kunt u ook het onderstaande formulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk met u opnemen.