De buitenmuur stucen is de ideale oplossing wanneer u de buitenkant van uw woning of bedrijfspand een compleet andere uitstraling wilt geven. U kunt de buitenmuur laten stucen door een stukadoor van Stucadoorsbedrijf Stegwee. Met onze dienstverlening is het zeker niet nodig een grote verbouwing uit te laten voeren om uw pand de gewenste uitstraling te geven. Door de buitenmuur te stucen geven wij de buitenmuren een mooie uitstraling in een harmonieus geheel. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in schuurwerk, spachtelputz en gepleisterde plinten voor de buitenwanden.

Laat de buitenmuur stucen door onze stukadoor

Onze stukadoor kan uw buitenmuur stucen zoals u het wilt. Als onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, is geen enkele techniek ons vreemd. Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet. U kunt alle mogelijkheden met de stukadoor bespreken en zelf keuzes maken. Wij kunnen de buitenmuur stucen op vakkundige wijze en een eindresultaat in de gewenste kleur en uitstraling voor u realiseren. Dit doen wij tegen een voordelig tarief. U profiteert nog extra van voordeel wanneer het om een woning ouder dan twee jaar gaat. In dat geval betaalt u slechts 6% BTW. De buitenmuur stucen is daarmee financieel aanzienlijk aantrekkelijker dan de meest uiteenlopende andere mogelijkheden om de buitenmuur een andere uitstraling te geven.

De buitenmuur stucen zorgt voor extra duurzaamheid

Wanneer u de buitenmuur laat stucen, dan zorgt u voor een goede bescherming tegen diverse weersinvloeden. Uw woning oogt mooier voor lange tijd en uw muren worden niet belast met schadelijke invloeden door het klimaat. Wilt u de buitenmuur laten stucen door onze stukadoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op