Een buitengevel stucen, vereist speciale technieken.

Meestal wordt n.a.v. de toestand waarin de buitenmuren verkeren, bepaald hoeveel lagen er overheen gesmeerd moeten worden. In de eerste laag wordt over de gehele muur  gaasband gestukt voor bewapening.
Een 2 of 3-laagssysteem geeft garantie voor een prachtige gevel, voorzien met de afwerking die u wenst! De uiteindelijke afwerklaag kan onder andere bestaan uit een afwerking van schuurwerk, glad stucwerk of een buitenkwaliteit sierpleister.

Het stucen van uw buitengevel, verfraaid de aanblik van uw woning.

Voor het stucen van uw buitengevel werken wij met de kwalitatief hoogstaande producten van Strikolith, waar wij uitermate tevreden over zijn en goede resultaten mee boeken.

Voor het maken van een offerte voor het stucen van uw buitengevel,  komen wij altijd geheel vrijblijvend langs, om alles ter plekke te bespreken en u de nodige informatie te geven, betreft het stucen van uw buitengevel.

Aan de hand daarvan zullen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u maken.

Let er wel op, dat buitengevels pas vanaf het voorjaar tot en met oktober gestucadoord kunnen worden i.v.m de luchtvochtigheid. Indien u meer informatie wenst over het stucen van uw buitengevel, kunt u het onderstaande formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.